Konfirmand i Eastbourne 2024

S.T.E Study Tours


KONFIRMANDLÄGER I EASTBOURNE 15 JUNI-5 JULI

PRIS PER PERSON 11 390: -

Det är en fin upplevelse att kombinera konfirmationsläsning med en härlig vistelse på Englands sydkust, i Eastbourne, en av de finaste städerna på sydkusten.


Vi reser med flyg till London därefter buss till Eastbourne där värdfamiljerna möter upp. Man bor två och två i speciellt utvalda familjer och om någon vill bo ensam i värdfamiljen går detta att ordna.

Med på resan finns både präster, lärare och fritidsledare som tar hand om ungdomarna, så gott som alla har under många år arbetat med lägerverksamhet i England.

Tillsammans med konfirmandundervisning erbjuder vi extra engelskundervisning som leds av engelsk lärare och bygger framför allt på att man ska öva sig i konversation.
Förutom de aktiviteter som ingår i priset kan man göra olika tillval ex. tennisundervisning, musikal och utfärdspaket mm.

boka din resa redan nu

Ditt äventyr börjar här!

en dag i eastbourne

En vanlig dag kan se ut så här: Vi har lektioner på förmiddagen fram till lunch som består av tre pass konfirmationsundervisning, där vi samtalar kring livsfrågorna och får lära grunderna för den kristna tron, och ett pass engelsk konversation.
På eftermiddagarna har vi varje dag olika former av organiserade fritidsaktiviteter ex. spelar brännboll, fotboll, volleyboll, åker på utflykt i närområdet, är tillsammans på stranden eller shoppar i stan.
Efter detta så är det dags att ta sig hem och äta middag med värdfamiljen.

På kvällen erbjuder vi många olika aktiviteter. Dels har vi ett eget café dit man kan gå för att spela kort/spel eller bara umgås. Vi kan gå på bio eller gå på särskilda ungdomsdisco för konfirmander och språkstudenter från hela världen, spelar laserquest m.m.

Vad vi än hittar på så innebär det att under samtliga dagar förekommer någon form av organiserad aktivitet från oss. Det är väldigt viktigt för oss att ingen ska känna att hon eller han är ensam och inte har något att göra.

träffar inför konfirmationsresan

Under höst och vår har vi möten där vi går igenom hela lägret så att ni kan känna är så väl förberedda som möjligt. Är du nyfiken upplägget kontakta gärna vår präst Mats Andersson Risberg på telefon 0703-198094 eller epost: mats.a.risberg8@gmail.com

prisuppgift, anmälan och kontakt

Grundpris för en person (efter clearingsavdrag från hemförsamlingen) är 11.390 kr.

Avbeställningsskydd: 300 kr, är en frivillig kostnad som betalas i samband med anmälningsavgift.

detta ingår


I priset ingår resa med flyg och transfer till orten. Inackordering i särskilt utvalda familjer med två mål mat om dagen (frukost och middag). Undervisning och medföljande svensk fritidsledares tjänster. Utflykt till London där vi om Ni önskar går på musikal på kvällen (kostnad tillkommer).

anmäl dig såhär


För att anmäla Er klicka på länken här ovanför. Fyll i formuläret med alla uppgifter. Betala sedan in anmälningsavgift på 2000 kr (inte återbetalningsbar delbetalning) + ev. avbeställningsskydd 300 kr. När du betalat denna har du en bokad plats.