david lund ab

David Lund är ett resebolag baserat i Malmö. Vi specialiserar oss på studieresor för grupper till historiskt och kulturellt viktiga platser i Europa. Vi erbjuder resor med buss, tåg eller flyg och har inga begränsningar när det gäller resans längd och innehåll.

Vi lägger stor vikt vid de rent studiemässiga inslagen och inkluderar besök på de viktigaste sevärdheterna på respektive resmål. Vi vänder oss framför allt till unga människor som skolelever och konfirmander, men erbjuder även temaresor för vuxna.

 

vårt reseutbud

krakow/auschwitz

Ett 4 dagars upplägg till Krakow. Vi besöker även de judiska kvarteren Kazimierz och Oskar Schindlers fabrik. Vi besöker också KZ Auschwitz som var det största av Nazitysklands koncentrations- och förintelseläger.

stutthof

Ett intensivt reseprogram på 3 dagar med fokus Stutthof var ett koncentrationsläger i norra Polen, öster om staden Danzig.

berlin

På 4 dagar utforskar vi Berlin och dess historia genom att besöka de mest kända sevärdheterna.

En av dem är Brandenburger Tor som är en kombinerad stadsport och propylé, som har kommit att bli en symbol för Berlin.

rom

Den eviga staden Rom har massor av kulturskatter som slåss om uppmärksamheten med moderna modehus. Rom är huvudstad i Italien sedan 1871 och var även huvudstad i det romerska riket under antiken.


eastbourne/london

Eastbourne är en stad i grevskapet East Sussex i England. Staden ligger på den engelska sydkusten, 31 kilometer öster om Brighton. På 5 dagar upptäcker vi orten men i spenderar också en hel dag i London.

prag

Besök en av Europas vackraste huvudstäder på 4 dagar. Här finns massor av kulturella upplevelser. Vi besöker även Theresienstadt som ligger beläget 6 mil norr om Prag.


london

Vi reser till Storbritanniens huvudstad. Vi besöker bland annat Westminster Abbey som är en av Londons äldsta och viktigaste byggnader. I denna 4 dagars resa gör vi en ordentlig sightseeing och det finns även möjlighet att lägga till ett musikalbesök.

barcelona

Upptäck Gaudi i denna resa! Barcelona är Spaniens näst största stad, efter Madrid, samt den mest industrialiserade. Staden är även en av västvärldens mest tätbefolkade storstäder.


paris

Paris en stad med otroligt mycket att uppleva. Allt från stadens långa historia, till maten och shoppingen gör Paris till en trevlig stad för en weekend.

amsterdam

Besök staden som är känd för alla sina kanaler, broar och de många cyklar som nederländarna använder för att transportera sig med.

allmänna villkor

Läs gärna igenom våra allmänna resevillkor så att du vet vad som gäller inför din resa. Tveka inte att ta kontakt med oss om det dyker upp frågor inför din resa eller kring din bokning.

offertförfrågan

För att skapa de bästa förutsättningarna för din grupp så vill vi tillgodose era önskemål så långt det går. Börja därför att fylla i vårt formulär för offertförfrågan så återkommer vi till dig inom kort.